Brikbikes

Brik is een echt typisch Nederlands product. Het bouwt verder op de innovatieve fietskennis waar dit land wereldwijd om bekend staat. Het ontwerp is van Nederlandse bodem en de fiets wordt ook geheel in Nederland gebouwd. Zonder twijfel dus: Made in Holland.

Brikbikes

Duurzaam en kwalitatief

Er is natuurlijk niets mis als diezelfde fiets ook opmerkelijk is. We hebben een fietsmodel voor alle smaken: elegant, klassiek, sportief of stoer. En om te zorgen dat de fiets echt van jou is, maken we al onze fietsen op maat geheel naar wens van de klant. Je kunt de kleur, remmen, versnellingen en andere accessoires kiezen om het je echt eigen te maken.

Designfiets

Een fiets is een transportmiddel en moet daarom vóór alles stevig en betrouwbaar zijn. De toewijding en de eersteklas componenten waarmee onze fietsen zijn gemaakt, garanderen precies dat. En om ervoor te zorgen dat elke fiets die onze fabriek verlaat van uitstekende kwaliteit is, maken we met iedere fiets een testrit nadat deze is gemonteerd. We zijn ervan overtuigd dat onze fietsen een leven lang fietsplezier zullen geven.

Zonder ketting

Kettingen zijn vooral irritant. Daarom hebben we fietsen zonder ketting ontworpen. Onze fietsen hebben daarentegen een cardan- of riemaandrijving. Dat betekent een einde aan vieze broekspijpen en gedoe met de ketting. Eenvoudig gezegd: onderhoudsvriendelijk fietsen.

Handgemaakt

Onze aluminium en stalen frames worden met de hand voorzien van een poedercoating in de gewenste kleur. De wielen worden met de hand gespaakt en vervolgens machinaal afgesteld zodat elk wiel kaarsrecht is en de juiste spanning heeft voor een goede en comfortabele rit. Tot slot worden alle andere componenten met de hand gemonteerd.

Service

Bij Brikbikes vinden we dat een goede fiets gepaard moet gaan met goede service. Hulp nodig bij het bestellen? Geen probleem; neem gewoon contact met ons op en wij zullen je door het proces leiden en eventuele vragen beantwoorden. We zorgen er ook voor dat je een eersteklas fiets ontvangt door deze rechtstreeks aan de dealer of aan huis of kantoor te bezorgen. En áls er een keer iets is met je fiets dan lossen we dat gewoon op.