26-11-2018 Eerste bijeenkomst Federatie Cardanfiets

Op maandag 26 november van 13.00 tot 17.00 uur zal de Federatie Cardanfiets een eerste kennismakingsbijeenkomst voor de fietsvakhandel, de pers en geïnteresseerden organiseren. Bij het Dutch Bicycle Centre (Pedalfactory)  op het Honigcomplex te Nijmegen geven de bedrijven en oprichters van de Federatie Cardanfiets acte de présence , verzorgen technische demonstraties en verstrekken achtergrondinformatie over de toepassing en voordelen van de cardanas en de verkoop aan gebruikers.

Uiteraard is er de mogelijkheid om kennis te maken met een breed scala aan fietsen met een cardanas en is er mogelijkheid om deze te testen.

In het kort

Wat       Inloopmiddag voor cardan producerende bedrijven en contacten
Waar     Pedalfactory BV
                Waalbandijk 8b
                6541 AJ Nijmegen
Datum  26 November 2018
Tijd        13.00uur – 17.00uur